nike roshe run Aan het einde van het huis ver

Aan het einde van het huis verliezen, verliezen de marlijn gemiste kans, laat de Dodge 9

Miami Marlin is een overwinning van de rand van de comeback bedenken, ze was van korte duur.

Miami links barrière in nike roshe run de achtste en negende inning, gevangen in de tien in de drie rennen en de Raad van 11 in de verliezen van de Los Angeles dodgers op zaterdag 9 7.

Marlin verloren zelfs als zij de franchise record op marlijn park en drie homeruns en het schrappen van artikel 6 van de 7 2 de Raad tekort.Miami drie kandidaten scoren op 14 in positie.

“We vroeg, maar we blijven hier kwam en zei:” McGehee Casey, wie is verdubbeld.We hebben de kans het te stoppen.Soms wil je niet op je schieten, maar we hebben veel geraakt, we moeten in het spel hebben we nike roshe run , en het zegt veel over het team.

Knijp met een homerun… Carl Crawford in artikel XI, Carlos MARMOL (0) 2.Gooi neer in MARMOL zei dat hij een fout maakte.

Hij speelde goed, “MARMOL zei.”Ik voel me niet goed, omdat het team speelt goed. ”

Marlin Marcel ozuna drie homeruns in de zevende.Jeff, wie naar de 40 seizoen 4 van het seizoen, en spelen hun eerste huis in Miami.

– Jacob – Turner in de wedstrijd voor door de activering van een arme mensen reizen de toename van de macht van de macht van de compensatie.Hij heeft negen treffers in het Bureau van zes en vier.

“Het lijkt hij niet de hele Raad vier,” Raymond zei.

De dodgers spelen in de eerste zeven punten van twee uit.Zes is een gespannen omdat de bal schouder, binnen een maand na de in de rotatie van de Turner tegen.

“Geen excuus.Ik heb twee begon te herstellen, ik ben klaar om te gaan, Turner.Ik moet alleen een betere uitvoering van de dubbele een time – out. ”

De dodgers rijden twee punten scoorde twee keer, de bijdrage aan de tweede basis verdediging van edelstenen en stelen, drie keer meer in totaal 19, op de beste.Hij acht in de reeks van elf, met een gemiddelde toename in 357.

“Hij sloeg. 350, hij de tas gestolen, hij vecht goed verdedigen,” zei de manager . “Je kan echt niet nog meer vrage nike roshe run n.

– sinds 1914 wordt ten minste vijf of meer hits en drie of meer stelen van de concurrentie in de eerste spelers, volgens de statistieken.De laatste grote Unie speler is Jimmy rollins Philadelphia in 2008.

“Ik wil ons helpen winnen geen kan winnen, Gordon.

Crawford in navolging van dit standpunt.Hij dringt erop aan de confrontatie, omdat hij de bal. 185, gezegd dat de kans op basis van artikel 11, de ring is een fantastisch gevoel.

“Als dit gebeurt, het is om je te helpen,” zei hij. “Dit is voor mij een grote verbetering, op zoek naar iemand die iets positiefs voor de rest van de tweede dag.Door een enorme klap als dat, om dit spel te winnen, dat is bemoedigend.

Noot: de marlijn in oefenen als troefkaart José Fernandez botsen en fitness trainer Tarzan buitenveld en vallen op het gras laten schrikken.Fernandez de linker schouder heeft een pistool, maar hij zei dat hij niet gewond.Fernandez de inspanningen ter verbetering van zijn carrière in de serie van de laatste zondag van 0 13.RHP Stephen Fife, wie de eerste 15 wedstrijden voor de dodgers in 2012 zal herinneren aan de drie ALBUQUERQUE 13, van zondag op lhp (‘).RHP zal kiezen voor de ALBUQUERQUE.De dodgers ACE Clayton kershaw. (gespan nike roshe run nen terug om voor bepaalde uit het spel) stal invalide, dinsdag begint in Washington.