nike roshe run “Dakloos” was recht onder onze

“Dakloos” was recht onder onze neus.

kennis van verschillende.Toen het eerste jaar van de Business School van de Universiteit van laurier studenten naar de middelbare school oakville, ze weet dat haar een vriend van daklozen, in het park.

Ik was geschokt, zei: “de Verenigde Staten”.Het is in onze ogen, en soms zelfs niet weet.

De bestrijding van de daklozen, de realiteit van Palo, thuis.In Canada en andere, meer dan 20 universiteiten in Canada de komende spelen dat ze iets doen.

Vijf dagen voor de daklozen, de nike roshe run jaarlijkse activite nike roshe run iten die gericht zijn op de verbetering van de kennis, de middelen en het verzamelen van de lokale goede doelen.Op 13 maart, vier Canadese studenten, met inbegrip van Palo, duurt vijf dagen en nachten van de campus, buiten slapen, alleen een kussen en een slaapzak.

Ze krijgen eten of drinken moeten afkomstig zijn uit de goedheid van vreemden.Ze heeft geen douche of een comfortabel huis.Maar ze is nog steeds bij de programma ‘s.

Ik verwacht dat hij zijn ogen opende een beetje “, zei hij.Ze wil die voorbijganger gestopt, luister, “om te weten dat dit een probleem nike roshe run is, en daar moeten we iets aan doen.”

Bijdragen ten gunste van twee lokale instellingen, tot we buiten vrienden (dak) nike roshe run en ARGUS in Cambridge woont, jonge man.Vorig jaar, de campagne van Canada om meer dan 76 dollar, en tegelijkertijd een verbetering van ongeveer 183 dollar.De organisatoren hopen dat dit jaar 10.000 dollar.

“We zijn er in de Gemeenschap, die onze hulp nodig heeft, Katherine Drury, door de Canadese economie verenigingen van studenten de school georganiseerde activiteiten van de pr – manager.”We zijn het de burgers van de Gemeenschap, is het belangrijk dat we zorgen voor elkaar. ”