nike roshe run Dakloze man straalt listerine

Dakloze man straalt listerine

Toen de ambulance zien, zoals reeds in maart 2011, Hugh, 13, vanmorgen, hij ruikt naar listerine, stond niet in z ‘n gezicht geen bewijs van ernstige trauma’ s, en op de wijze zoals getuigen de wreedheden van de politie zaak donderdag.

De brandweer uit z ‘n verband dat medisch en verplegend personeel, geavanceerde Steve McMahon, om tegen hem te getuigen tegen het Ottawa – policeconstables Colin Bowie en Thanh tran zaak, die, zoals de reis en duwde hem beschuldigen van breuken in z’ n gezicht nike roshe run op de grond, z ‘n kaak andlooseninghis tand gebroken.

McMahon zei, toen hij bij de plaats delict, zag hij een fles chips, mondwater en rond de tas op de grond zitten in de handboeien.De politie zei dat hij zo met hun vuisten, hij heeft z ‘n gezicht toen hij viel op d nike roshe run e grond.Hij wordt in kennis gesteld van 2 cm afgesneden. Z ‘n linkeroog is boven, maar hij weigert hem te zien.

Echter, als de wijze die Cat – scan in het ziekenhuis, Montfort, dokter DIANE Owen zegt dat ze de daklozen zijn gezicht breuk in z ‘n ogen en kin waar z’ n jukbeen en verankerd.Ze zei dat hij geen losse tanden.Verder die fragmenten, zei ze, in de ogen van de nike roshe run botten kunnen worden, slijtage of een bloeding in de hersenen.Is van toepassi nike roshe run ng op de linker bil en een zo grote kracht, zei ze.Zeg, de kracht is van buitenaf of van hem overreden.