nike roshe run Dakloze man zei dat ze iets st

Dakloze man zei dat ze iets stelen van de werknemers

(links), wie is de zwerver, zijn tal van de diefstal van de eerste beschuldigingen van groene shirt.Henderson Kevin vroeg in de ochtend op 2 juli heeft ruw wakker geschud worden, net als in Noord – West – artikel 18 van de bouw van de Hooglanden van de straat op de stoep niet slapen.Het gebouw is een van de meest voorkomende onder het bed voor de daklozen als gevolg van de grote bedreiging van hun bescherming tegen de regen, het w nike roshe run as een saaie, natte avond.

“Toen ik wakker werd, zag ik de zak koffers opgestapeld.Ze heeft iets op die truck, Henderson, herinnert eraan dat hij een paar mensen zijn dakloos en steun aan de slachtoffers van de gebeurtenissen is dat hun versie.

De “groene shirt” is meer dan 40 werknemers in een sector, de meeste daklozen zelf, die werkzaam zijn in Miami daklozen steunregeling (mhap) is verantwoordelijk voor het verlenen van diensten en huisvesting.

Henderson zei dat dit incident is de derde, de werknemers van hem gestolen hebt.Deze keer zei hij, “ze nike roshe run heeft zes paar schoenen, al mijn kler nike roshe run en, ze heeft mijn eten, mijn id – kaart van de sociale zekerheid, en ik, ik in de gevangenis, ze hebben 250 dollar contant.Ze doen niet eens de moeite om door middel van deze dingen te zien wat belangrijk voor me is. ”

In de afgelopen zes maanden in een interview, tientallen woont in het centrum van Miami dakloze mensen klagen over de diefstal van de werknemers toe.Dit is de meest gemarginaliseerde bevolkingsgroepen van de vijandigheid van de laatste belediging van een jaar.In april, ambtenaren, door de ondernemers die de schuld van de aanwezigheid van de economische situatie, de daklozen, en stelt een aantal fundamentele bescherming terug, voor de daklozen te beschermen, ze heeft al meer dan tien jaar krijgen.Als de rechter de ratificatie van deze maand, is het net als in de tijd terug te keren naar een meer donkere tijden.

Rond de stad veel daklozen zei dat ze al een half dozijn slachtoffers in de groene shirt, zei dat ze verstrikt in hetzelfde geval beschreven, Henderson., in slechts een paar maanden voordat hij leeft in zijn eigen appartement in Miami, herinneren aan dezelfde regenachtige dag.Ze heeft haar koffer terug, voordat het groene shirt is weg, maar het is niet zonder een gevecht.

Ze beginnen te nemen wat van ons is, ons eigendom, en gooide het in de truck.Ze hebben mijn steun, en toen ik wakker werd, het spijt me zo, “zei ze.”Ze was erg onbeleefd.Ze is vreselijk.Ik denk niet dat we dat moeten doen, omdat we op straat leven. ”

Verdacht van diefstal van juli, een week na de gene Evans veegde de stoep z ‘n dagelijkse gang van zaken in de “semi – een bezem, twee zusters’.Hij leunde naar z ‘n zweterige handen vuil aan het handvat Street. “De zusters “is de dakloze mensen noemen van liefdadigheid van de missionarissen, is een katholieke nonnen, binnen een week naar de zeventien dagen van een faciliteit in zes dagen voor de daklozen.In Miami, ongeveer 30 jaar geleden in de moeder Teresa van eerder dit jaar werd gesloten, hoewel dit conflict opgelost.

Als ze tijdelijk de woonkamer is schoon, nike roshe run gene en een dakloze die in de plastic verpakking kant zeker over. Na een reeks recente misbruiken en de werknemers van de politie.

Dit artikel is duidelijk hoe slecht.Natuurlijk, Mr wineberger van de mensen en de aclu werk was.Ik heb zelf en de kinderen dakloos, slapen in de auto, en “greenshirts” heeft ons niet alleen nam ons mee naar een gematigde hotel maar bieden ons eten en onderdak voor de door hun steun, we leven nu in zijn appartement.Ik zag ze met mensen naar de schuilplaats.Is het verkeerd?De bedoeling is duidelijk, de slechte man van manipulatie van de media en de publieke opinie.Dit artikel is een misleidend, niet zeggen dat zich een verslaggever.Je wineberger, meneer, ik zal je eeuwig dankbaar zijn in Miami dakloze systeem te schande, ik nam mijn familie van ons geweest in het ergste geval, elke man, help ons nederig, ze verdient dit niet.