nike roshe run De Beatles.EU – commissari

De Beatles.

EU – commissaris Joaquin Almunia zegt dat de wereld muziek eens deel van de onderneming een van de grootste verkoop gedrag in de dienst, met inbegrip van pink floyd, coldplay, David Bowie en Cliff Richard, voor de goedkeuring van de overeenkomst.

Toewijzing van het Europese bedrijf nike roshe run sleven vertegenwoordigen momenteel tweederde van het EMI, met inbegrip van de klassieke muziek en het EMI de Franse catalogus, nationale superster guetta.

– in de universele toegang tot een groot aantal mensen van Katy Perry en Robbie Williams “icoon van de Beatles, de Beach boys, de oorzaken en de “, de baas van de groep in een verklaring dat de Franse Vivendi.

“De overeenkomst gunstig zal zi nike roshe run jn voor de kunst en muziek – industrie”, voegt.

De heer Almunia, de Spanjaarden, die toegeeft dat hij een fan van pink floyd en een ander gedrag wordt verkocht, Duran nike roshe run Duran, zei dat de deal gaat verder dan de eenvoudige industrie heeft betrekking op het belang van de cultuur.

“In de cultuur, de Commissie moet zeer voorzichtig zijn,” zei hij, met name voor de opkomende digitale muziek – industrie in de toekomst aandacht.

De Commissie zegt dat de oorspronkelijke overeenkomst voorgesteld bezorgd over de prevalentie van het EMI zal er te veel macht in de groep van digitale platforms zoals spotify gebruiken en iTunes, rechtstreeks aan de consument te publiceren van muziek.

“In de muziek business is van essentieel belang voor de instandhouding van de concurrentie, de culturele diversiteit en creativiteit, hij in een verklaring dat het eerder.

“In nike roshe run het kader van dit onderzoek. We zijn bezorgd over de digitale innovatie, het veranderen van de manier waarop je naar muziek luisteren.”

De eerste transactie slechts drie van de belangrijkste platenmaatschappijen, in de directe klanten “buitensporige macht op de markt”.

Nog belangrijker, het zal de toename van de omvang van de universele, kan de leverancier van de digitale muziek de heffing van hogere prijzen en een strenge vergunningen “.

En de kleine ook akkoord met de verkoop, algemene etikettering zoals in stilte en de ramones en depeche mode pupil, EMI van 50 dollar in aandelen in, nu!Dit is wat ik zeggen dat muziek verzameling.

Algemene ook aanvaard door de beperking van haar concurrenten, waardoor de “digitale klanten meer vrijheid en onderhandelingen, en de verdere ontwikkeling van de concurrenten en de concurrenten de mededinging tussen de algemene”.

Hij zei dat de journalist, kan in het kader van de nieuwe bepalingen van algemene zal er een Europees gemiddelde van ongeveer 37% van de markt.

Hij zei dat twee derde van de verkoop van activa de activa moeten worden naar een koper voor het creëren van een snelle verandering in de muziek industrie nieuwe concurrenten.

De opname in het EMI gevraagd, die het symbool van de parlaphone etikettering in de oprichting van een eigen iPhone, zei de heer Almunia op te nemen in de concurrentie met de algemene vrijstelling of niet alleen.

Universal Music Group, door de Franse Vivendi heeft het EMI in november, een overname van de Amerikaanse banken Citigroup (a1.83 $1 miljard dollar US1.9 miljard) die in het bedrijf van de in februari 2011 in de particuliere eigenaars Terra firma.

De deal niet met inbegrip van het EMI muziek Uitgeverij Verkoop in de EU door de goedkeuring in april leidde een groep investeerders US2.2 Sony voor $1 miljard.

In Washington en van de Amerikaanse Federal Trade Commission gesloten in het onderzoek, dat haar personeel “niet genoeg bewijs gevonden, de overname zal leiden tot een aanzienlijke vermindering van de concurrentie op de markt, de op de markt van de commerciële introductie van opgenomen muziek.”