nike roshe run De behandeling van de familie.

De behandeling van de familie.

Dit is al het plezier in de zon, tot er iemand verbrand.Ziet eruit als een kre nike roshe run eft?Auw.Volgens de cijfers van de Verenigde Staten, onder de 30 jaar de helft van de volwassenen zeggen dat ze in een jaar op ten minste één keer verbrand.Alleen een blister van de brand kan verhoogd risico op huidkanker, dit is een dodelijke kanker. “Dit is niet de moeite waard is zo ‘n slecht aan de plek van een moet je thuis blijven en kijken naar anderen door het raam van de weekend lol na dermatoloog zei, “, New York, oprichter van de huid van de kunst.

De preventie van, natuurlijk makkelijk te behandelen.Dunne kleren dragen, met inbegrip van je huid, een sombrero, zonnebril. “Onderschat niet hoe snel je kan worden verbrand, “dit zeggen.Zonnebrandcrème in 15 tot 30 minuten voor de zon, en ervoor te zorgen dat het ten minste 30 en gemerkt met “een breed spectrum van SPF -“, blijkt dat het kan voorkomen dat de twee soorten van UV – straling: UV – A – en B – zonnebrand.

Als het te laat is, en het verbranden van etikettering, aloë Vera is niet je enige keuze. “Geen “geneesmiddel” verbrand, het gewoon laten gebeuren, Cynthia Bailey in Sevastopol, artsen, Californië. “Maar je kalmeert de ontsteking op je huid, zodat het beter proberen thuis.” voor de behandeling van:
nike roshe run
De samenstelling van de keuken.Yoghurt en koeling van de haver met gunstige ontstekingsremmers.Het fruit niet alleen je goede voeding, waar dat ook is.Sla in het water koken, en dan een paar uur geleden door filtratie, gekoeld op je huid.Een koud en nat kan helpen, “dit zeggen.

[zie: quiz: dat de mythe van de tien in de zomer is echt of nep?]

De theeTwee pakjes met koud water, toen ze de pijn.In de thee met zuur, dat helpt tegen de pijn.(studie blijkt dat de alcohol per dag twee kopjes biedt bescherming tegen de zon, dus drink wat preventieve, enz.)

HoningUit onderzoek blijkt dat het kan bijdragen tot de genezing van de wond en de toepassing van een je zonnebrand, het stimuleren van nieuwe huid groeit.Het heeft veel antibiotica en anti – inflammatoire eigenschappen.

Verse melkMaar het moet melk. “Het anti – inflammatoire eigenschappen te helpen verlichten, zonnebrand, “dit zeggen.Maar in de bak met ijs, handdoeken in hybride te creëren een kompres.Toen begon het op je huid voelt warm, zwemmen in de kom laat het afkoelen, en dan van toepassing zijn.

Aardbeien.Ze zijn vol, heerlijk, zoals thee, ze bevatten veel tannine, het helpt je door de zon.De gekookte aardappelpuree met modder en vlek op je zonnebrand.Na een paar minuten spoelen.

[zie: hoe kunnen we voorkomen dat de gr nike roshe run ootste bedreiging voor de gezondheid.

Het ijs.Naar de vriezer een zak ijs halen.Met een vochtige doek wikkelde het, zet het op je zonnebrand.(of de dekking van een zak bevroren maïs en bonen met een handdoek om druk op de regio ‘s het verbrand. “Dit is niet Cool ontstoken huid, behulpzaam,’ Bailey zegt.Dit is omdat je de huid van de koeling zal leiden tot inkrimping van de capillaire -. “Je huid is rood, capillaire open en de mobiliteit van de bloedsomloop, ontsteking van de blokken, ‘Bailey zegt. “Als ze de inkrimping, ontsteking.

Scheerschuim.Het bevat de menthol en andere chemische stoffen, zoals de natuur het koelmiddel.Het zal snel verdampen, het schrappen van een deel van de thermische straling brandwonden, dus je rode stip.

– room.De toepassing van die latex en topische corticosteroïden, zoals de 1% hydrocortisonacetaat zalf, verbrande gebied.Ze zal helpen tegen de pijn en zwelling.Zelfs de beste: tijdens de zomer maanden, een fles in de koelkast crème en, in voorkomen nike roshe run d geval, van het koelmiddel en wrijf het op je branden.Een bijkomend voordeel is, dit zegt, “vocht veel verbrande huid ziet er beter uit, terwijl het zwoerd.”