nike roshe run De beloning van de portemonnee

De beloning van de portemonnee terug te brengen om de daklozen

en afval, in de hoop dat iemand anders kunt vinden om de restjes.Integendeel, hij vond een Franse vrouw portemonnee.Er is haar identiteitskaart en een creditcard.

Hartman, 36, ze nike roshe run i dat hij het zou hem bewaard hebben.Maar hij ging niet naar de vier hotels, totdat hij succes met het vinden van een portemonnee meester te blijven.

Dat was twee weken geleden.

Vrijdag avond, en ze zijn goed beloond.Hij zal in het Omni hotel CNN Centrum voor thanksgiving.Hij zal worden gevoed, nieuwe kleren.Hij heeft 500 dollar in zijn zak, dankzij een hotel, hij onvermoeibaar om hem te zoeken.

“Hij heeft het juiste gedaan, en nu wil ik deze me nike roshe run nsen om het juiste te doen,” Scott – starkey, hotel manager, vertel het Atlanta grondwet.

Hartmann zegt dat hij sinds maart al dakloos, z ‘n vriendin stierf toen het leven ondraaglijk zijn.Weet je nog de laatste keer dat hij niet onder de douche.Deze week een avond, Hij slaapt in het bos.Maar als hij de portemonnee gevonden, hij is op één ding.Geef het terug.

“Arme vrouw, ze heeft haar portemonnee,” zei hij. “In een ander land, het is zo verschrikkelijk, dat gebeurt. ”

De eigenaar van de portemonnee, Annie drouart Frankrijk, in de stad voor een nierziekte conferentie als iemand duwde haar, nam haar in haar naar haar auto op 7 november, volgens het politie rapport de geconcentreerde appelsap.Drouart, 45, vertelde de politie dat ze niet kon de verdachte goed zien.

Als hij z ‘n portemonnee op CNN centrum, personeel dat drouart blijven in het hotel.Hij heeft z ‘n portemonnee in de beveiliging en noemt zichzelf de josh grouch, niemand wil z’ n echte naam denken.Hij geeft geen contact.Hij is weer terug op straat, met een (met inbegrip van de eigendom van de 90 kilo zware tas.

Starkey die van appelsap en lokale een vies gezicht man in camouflage die bereid zijn de portemonnee nike roshe run terug te brengen op de tv – beelden van de camera ‘s.Vrijdag, hij en andere werknemers in de straat op de naam van een persoon, ze weet niet waar te zoeken.

Vrijdag, verscheen hij in z ‘n mond bereikt is een gewilde held.De man op deze foto ‘s weer terug naar de lobby van het hotel, en deze keer wil weten is wat alle artikelen.

“Dat meen je niet,” zei hij. “Ik hoop dat iemand hetzelfde voor mij doen.Ik wil niet dat dit gebeurt. ”

De twaalfde verdieping van zijn hotel kamer, zei hij dat hij een slape nike roshe run n in een bed, een zucht van verlichting, kan hij de tas neer en maak je geen zorgen, er zal uit z ‘n handen.

Breakwant stem te sluiten?We gaan ventsudoku vinden, en van de lijst van de meest nieuwe blog en op basis van postingsga loterij resultaten.