nike roshe run De dakloze kinderen helpen de

De dakloze kinderen helpen de rest van de lente

Est, 14 maart 2012 door Kate santich, Orlando.

Dinsdag in de villa ‘s kerk, meer dan 60 vrijwilligers uit de toewijzing van een productielijn van levensmiddelen ter waarde van 10.000 dollar aan persoonlijke boodschappen.Doel van het voedsel?De County school de steun zal helpen om ervoor te zorgen dat de studenten niet sterven van de honger dakloze voorjaarsvakantie in de rest van de week.

“Dit is onze kinderen zo ‘n ongelooflijke dingen,” Leslie zei dat Campbell, speciale programma’ s voor Oscar: osceola provincie schooldistricten coördinatoren, geplaatst op de truck.Ze is afhankelijk van de school cafetaria, dus als het vakantie tijd en ze heeft echt iemand nodig die een stap in de goede richting. ”

In een pijnlijke tijdperk, de lente vakantie niet alleen de traditionele rust en ontspanning van de missie.In Midden – Florida. Het nike roshe run aantal studenten van de daklozen bijna 10.000, en dit is een missie die hongerige kinderen en adolescenten.

De studenten zijn op de vrije gesubsidieerde scholen als ontbijt en lunch op school, veel van hen zijn de FBI in het weekend naar huis gestuurd via de werkprogramma ‘s, de rugzak elke vrijdag… Steeds meer en meer.Maar tot de lente, lente, betekent dat niets.

Echter, op het gebied van de school, de kerk en de non – profit instellingen, ondernemingen en particulieren moeten samen om deze kloof te dichten.

Kinderen, de reactie van de Gemeenschap “,” seminole County school – de leden van de Raad van bestuur dede Schaffner zei.Donderdag en vrijdag 2 500 studenten zal brengen boodschappen inp nike roshe run akken.

“De middelen moet echt op school, zei:” dakloze contacten met het onderwijs, de school. “We zijn nog steeds een zeer landelijke County, we verspreiden.Mijn kantoor is een trailer in St. Cloud 30 kilometer ten westen van de County van 27 kilometer, om het te vieren.We kunnen niet verwachten dat die dakloze familie kwam naar ons Huis. ”

In alle districten, 2200 officieel dakloze studenten, Griffin zegt dat de bevolking in slechts twee jaar zijn verdubbeld, en waarschijnlijk nog steeds onderschat.Nr. 192 Road, op de camping of van het voertuig, en iemand anders in de familie en vrienden van de huizen, de mobiele welkom mat een dunne.

“Eten niet een privilege.Dit is noodzakelijk, “Gloria NIEC, de viering van de oude stad van ontwerp en in de noordoostelijke hoek van Disney County om de eigenaar van de liefdadigheid van de uitvoerend directeur.”Denk je dat de moeder die strijd, die leven in levensmiddelen en in een motel, voel je je beter weten, ten minste op school, de kinderen zijn ontbijt en avondeten. ”

Als ze de vorige week in kennis worden gesteld van Grant, internationale Expo Center onverwijld een actie van de Gemeenschap de telefoon van een ketting.Dinsdag, het duidelijk wordt beloond.

Vrijwilligers uit de hele wereld County osceola regionale medische op het personeel van het Centrum voor de habitats, en een half dozijn van instellingen zonder winstoogmerk, handel County Hall, “de viering van dinsdag morgen naar” en een aantal plaatselijke kerk, met inbegrip van rock ‘n’ roll, voor de verpakking van levensmiddelen het geval is.

“Met betrekking tot de oseola het beste is, dat we nog genoeg kleine dingen bellen,” zegt, Griffin.Niet te veel administratieve rompslomp. “In de voorjaarsvakantie seminole County, zijn kracht moeten ook bekend van het dorp.De kerk heeft van meer dan 50 in de openbare scholen door de distributie van levensmiddelen, en de non – prof nike roshe run it kinderen op te voeden en landen onlangs voor dakloze kinderen en jongeren de donatie van bijna 2000 rugzak vol met voedsel en voorraden).

Het zal niet verloren gaan.Hoewel er aanwijzingen zijn dat de economie zich beter, maar nog steeds blijven toenemen.In het district seminole, de coördinator voor de overgang Davalos familie, Beth, dat tien daklozen County studenten per dag gemiddeld.

In Orange County, waar de voorjaarsvakantie van 26 maart te beginnen, zijn grotendeels het gevolg van de werking van het Centrum voor non – profit christelijke dienst chauffeur voorraadkast.Het gebruik van vrijwilligers en lokale bewoners van de kerk en de bijdragen van de programma ‘s, in een zone van 200 scholen 38 van de kasten.

Twee weken geleden, begonnen de voorraadkast Centrum voor de distributie van de goederen extra doorbraak, maar veel van d nike roshe run e County daklozen waar hulp nodig is.

“Hoewel ik zorg voor elk kind, we hoeven niet meer op school nu middelen, zei:” Robert Stewart, de directeur van het centrum en Orlando, mijnheer de commissaris. “Om dit te bereiken, moeten we meer vrijwilligers en meer vrijwilligers. “.