nike roshe run De daklozen gevoel van liefde

De daklozen gevoel van liefde en een dierenwinkel huisdieren

Als je wilt dat de puppy ‘s kussen Valentijnsdag, misschien wil je zien hoe een dierenwinkel schattig hou huisdieren kleding en speelgoed.De verkoop van pet te helpen met het redden van de daklozen.Dat is Cool?!

Ik heb een persbericht in een dierenwinkel de volgende personen:

De ouders kunnen delen hun huisdieren houden deze Valenti nike roshe run jnsdag te helpen met het redden van de daklozen en de pet.Een dierenwinkel met meer dan 40 nieuwe Valentijns thema van de liefde en de aankoopprijs aan liefdadigheid van 10% van de Canadese huisdier aaien.

Nu op 3 maart, dit is de eerste huisdier product is uitgebreid tot de kerst.De exclusieve petsmart, deze mooie pluche speelgoed van honden en katten met een hart van ontwerp, huisdier, kleding, en de onzin pakje op het internet en de keuze van een dierenwinkel winkels in Canada.Het project omvat:

Hou de hond speelgoed: een hartvormige huisdier va nike roshe run n je hond, hoeveel je van hem houdt deze Valentijnsdag deze bescheiden lief varkentje speelgoed, van Valentijnsdag slogan geborduurd op de voorkant.

Hou de buik van grote dieren een huisdier hond speelgoed: uw huisdier kan aan deze knuffels en squeak groot hart.

Houden van dieren klauwen kleding: het niveau van de jurk, rood en roze streep laat je hart en de hond ziet er met name op Valentijnsdag.

Hou van huisdieren hart drie: laat je hond en de “koude neus uiten, warm hart” t – shirt.

Hou die pet Cupido sokken: duurzame sokken een mooie vakantie – – op de bodem van de kenmerken van de rode pootafdrukken.

Hou je kleine huisdieren, huisdieren zijn: een speciale Valentijnsdag date met de rode strik – roze stippen.

Hou de kat van speelgoed hart: met die Pluchen hart staart zal je de kat achtervolgde je liefde.

Houden van dieren in het park nam de zak – zak: zoeken naar de liefde van je hond, probeer dit uit de vervoerder en gemakkelijk schoon te maken zijn hart bedrukt plastic zakken voor een oplossing.

Als het welzijn van de dieren in Noord – Amerika de grootste investeerder nike roshe run in een dierenwinkel liefdadigheid, subsidies en programma ‘s ten behoeve van de organisaties voor het welzijn van dieren van meer dan 165 miljoen dollar voor de familie, dat elk jaar meer dan 400.000 dieren adoptie. Door de in Canada betreft: oorspronke nike roshe run lijke functie hier petsmart van elk van de winkel, de Verenigde Staten en Puerto Rico.