nike roshe run De daklozen helpen.De avon

De daklozen helpen.

De avond vóór Kerstmis van dit jaar in New York, plaats, niet ver van de Clark Moore – toegang tot geschreven, zal z ‘n kogel, hij heeft het meeste van dinsdag avond zes jaar.

Simon is de kerstman niet.Hij is een jood.Z ‘n slee is een witte Ford – auto’ s vol met soep en brood, melk en jus.Z ‘n tas is een zwarte plastic vuilniszakken vol met kleren.Z ‘n ontvanger is die in de wereld van de rijkste mensen op het eiland kerst avond.

Simon, 41 jaar, is een financieel adviseur die $200 miljoen en het beheer van een vrijwillig voor de daklozen, de chauffeur van de Unie.Als de dag van de rijke landen en arme nachten dienaar, z ‘n verbazingwekkende stof kloof te overbruggen.

“Dit is een extreme stad”, zei hij, op dinsdag, hij Reed door het busje van vakantie.

Dit jaar, als christenen, een gebeurtenis, een gebeurtenis, het openen van een crisis?Geen kamer in het hotel?Dit is een extreme nationale.Een paar mensen leven in een ongekend hoog niveau, in de prachtige; veel strijd om de huur of hypotheek betalen, om een plek te vinden om te blijven.

In New York, drie appartement zelfs meer dan 90 miljoen dollar in de voorbereiding van het contract, in de dakloze bevolking al meer dan 51000, charleston, de bevolking, de hoofdstad van West Virginia.

Hoewel de vorige maand een landelijk onderzoek blijkt, de daklozen daalt, maar op veel plaatsen, dure huisvesting bloeit, zoals New York, Los Angeles en Boston.

Soms is er een botsing van culturen.De leden van het Parlement de schuld door de inwoners van de stad, de misdaad op straat brengen onder de daklozen klachten, lawaai en vuil, aangedrongen op een verbod van deze programma ‘s.Volgens de bepalingen van de Unie van de daklozen, de stad is door meer dan 80 of serieus na te denken over een soortgelijk verbod.

In Honolulu, staat de leden van de vorige maand heeft de daklozen Winkelwagen met een voorhamer, zei dat hij is “haat”. In de klachten van de inwoners van Miami, leidde de voorgestelde regels voor de daklozen in het centrum van de stad niet in de nieuwe, met inbegrip van het vuur in het park en publieke goederen geen tent.

De vergelijking tussen de rijke en de arme nooit meer voor de hand.Hoewel de vier kastelen en het paleis van de gouden leeftijd verhaal is een eeuw geleden het Huis niet zien, niet om te ontsnappen aan de onmiddellijke vandaag hoog verrijkt.

In New York, hun appartement de toren uit de bronx takahashi zichtbaar, waar 43% van de inwoners van ten minste de helft van de inkomsten uit de betaling van huur; in Queens in Jackson Heights, waar bijna 10% woningen (1,5 of meer ernstige ops nike roshe run toppingen, elke kamer); uit brooklyn coney Island, met inbegrip van Een afscherming van bijna 40%.

Je kan van een zolder, in overeenstemming met de route van Simon naar Harlem in Manhattan, ten westen van de eerste schijf van cycli Fifth Avenue, het Metropolitan Museum of art, FAO Schwarz en Plaza hotel.

Maar dinsdag avond samen met hem op een avond nike roshe run , toen de klanten terug te trekken, maar de straten leeg, de temperatuur daalt, dit is een van de meest donkere nacht.De 51ste Street

Een jaar drie 365 lijn van de Unie voor de daklozen van honderden mensen. cel weg rijdt bijna elke dinsdag.

De auto in een normale station, en daklozen, in een zak en een rugzak.Hun gezichten zijn hoed en sjaal.Hun lichamen aan de koude lichaam gespannen is.Iedereen is in handen van een witte plastic zakken en het verstrekken van melk, de kratten bier sinaasappelen, container hete soep en een donut.

‘we waarderen, een man met een baard, Conners, Richard, vertel Simon.Maak je een grapje?Wat we nog meer kunnen doen?

Simon is zo makkelijk om met deze mensen praten over iemand, brak het team jas, of koud ijs.

Op een dag naar Mexico van de werknemers in een nacht op een nike roshe run avond, begon hij z ‘n kleren.De verspreiding van mond tot mond uit z ‘n kantoor, nu z’ n kast is nike roshe run een zak met de kleren van Armani jasje.

Aan de overkant van de straat, een man als Simon gedrag op grond van z ‘n Sint Nick Moore versie van het type.Als het eten te geven, hem op z ‘n draad, helpen mensen proberen jassen, truien en handschoenen open de tas, sokken en ondergoed, hij koopt in de 27e Street, met een korting van Zuid – Korea.

Op dinsdag avond, hij wacht op een dikke vrouw zei dat ze moest een winterjas.Hij is uit de zak en nam een een, elke vrouw hooghartig afgewezen.