nike roshe run De familie gazon is een zeer w

De familie gazon is een zeer welkom.

Nu, June is hier, de zomer weer zou bellen, zonder twijfel, de hitte, en het gebrek aan water.Volgens het Instituut in Noord – Amerika een “gemiddelde” aan de rand van de omvang van het gras produceren genoeg zuurstof voor een gezin van vier.Het is een hoge functie, het leven, ademen zuurstof in de fabriek, is verweven, en de vorming van een lage groei welkom mat je thuis.

Kan je je gras een bevordering van het werk en de hulp doeltreffender door de volgende stappen:

Hak in je tuin.6 tot 8 cm om dit werk te doen.Het hoge gras de bladeren van de diepere wortels, meer droogte.Bovendien hogere grasspriet wiet van de zaden worden “verborgen” gras, voordat ze de kans krijgt, BUD.

Het gebruik van plastic voor de grasmaaier.Tot ze terug voordat gemaaid gras worden in het gras in de tuin planten wortel snijden.Als ze hun ontbinding in de bodem.

Dit drie keer per jaar.De kwaliteit van de turf mest aan de planten groeien en bloeien in voed nike roshe run ingsstoffen voor de bodem.Stikstof is een lente / in het begin van de zomer van de voornaamste onderdelen van de meststof, en altijd in de zak van de vertegenwoordigers van de drie nummers van de eerste analyse van de cijfers.

Afgifte van stikstof.In je tu nike roshe run in tot de beste resultaten van de stikstof is de meest nuttige, wanneer het wordt vrijgegeven, over een langere periode.Een van de meest geavanceerde vorm van ure nike roshe run ng> nike roshe run um stikstof is de afgifte van zwavel.Het laat de regen vallen de wortelzone van stikstof, de stijging van de temperatuur van de activiteiten, micro – organismen in de bodem.- speelt ook een rol, omdat het bijdraagt tot een groene kleur van chlorofyl, verdiepen, versterking van de verschijning van het gazon.

2.De verspreiding van drie gemengde of de regio ‘s van gras, de kale plek, en is van toepassing op de kwaliteit van de grassen van de hand.Hark, stap voor stap om de aarde en de zaden stevig contact, en het water is goed, totdat de wortel is vast te grijpen.

Minder in het water.Als we dicht bij elkaar in de zomer, op het gazon sproeier verleiding trekt je auto.Ik adviseer je vast te houden, zolang er geen echte nodig.Geen water in de tuin zal groeien, voor een periode van zeven dagen.Als je een week niet regent, geef je het gazon voor een drankje, en ongeveer 2 cm, om ervoor te zorgen dat het naar de wortel zone, dit is echt nodig.

Niet in het water.Als we de situatie in de droogte, met water vergeten.Je kan stoppen met gras groeit, kan het bruin, maar voor de meeste mensen die inactief, maar niet de dood.Dat is, tenzij gedurende 4 weken of langer, ik kan niet bewijzen dat de “slapende” theorie is verkeerd.

Als je deze zomer in je tuin is blind, in het midden van de maand augustus uitgezonden programma ‘s.Tot eind september, zal je het gras ziet er goed uit, maar dood gaan.