nike roshe run De familie van de wereldTo

De familie van de wereld

Toen ik gisteren uit het appartement te trekken, een nieuwe grote jas, want waar het ijs, mijn telefoon ging, ik ben niet gewend aan het bellen, we zijn er bijna, in ieder geval niet op een vrijdag avond, en ten tweede, ik wil naar de film kan iemand dat wil de nacht is laat, maar Ze meestal niet bel me.De rest van de mensen, en hij heeft drie vrienden kwam d nike roshe run e trap naar het restaurant, en beseffen dat we honger hebben.Ik kan niet op het scherm, ik en mijn Amerikaanse Hallo antwoord. Het is een betere versie van de vrede in Israël “hallo?”Ik ben van de andere kant horen het Hebreeuws, moet ik toegeven dat een straf of twee stemmen aan de andere kant, een van de vrienden van Israël, het is een verrassing, zei hij dat ik vandaag ontslag omdat er niet genoeg tijd in z ‘n agenda van de school en op het werk, dat hij hij moet meer concentreren op school en op het werk.Hij vroeg of ik vanavond doen, vertel ik hem uit eten, naar de film en dan terug naar het appartement, en ik vertelde hem over het weer in New York, en hoe wordt het zo koud was. Toen vroeg hij de grote problemen, grote problemen, in mijn hoofd pikken alle andere “Hoe zou je dat doen?”Problemen, ten minste, dat is wat ik denk dat je gevoelens voor mij.Hij vroeg naar het werk, en hij vroeg me of ik weet wat ik wil doen.Op de een of andere manier, ik op de zachte buik schopte me.Ik vertel hem de waarheid, ik weet het echt niet, ik hou van kunst maken, zoals ik dat nu kan doen, maar ik heb het in een galerij of niets doen.Ik denk echt dat hij eerlijk is, moet hij een heer, laat me alleen met hem.But he doesn’t, he say “you have an amazing privilege now, being in New York, where all the culture is, you should make a book and sell it, it’ll be amazing” And I try to explain that it’s not as easy as he make it sound, and then, mostly out of anger I tell him that today with the internet he could do the same, he could make a book and send it to publishers over here and it’s not different then me at all, and he say that he can’t cause he’s busy with school and I get close to the restaurant and we end up the conversation.I don’t think he realize that his words hurt me, I think that as usual he wanted to be nice and his niceness often takes the shape of advice and that his advice, being that he doesn’t really understand much about the graphic design market or the art scene often make me feels like every thing’s supposed to be much easier then I think it is and how strange it is that I’m not an international success already and that this is all my fault. Verdomme, ik kan het niet zeggen, omdat ik hier, ik heb niet gefaald, de enige reden is, dat ik niet echt proberen. We zitten in de eetkamer, we hebben gesproken, iemand heeft me gevraagd, wat heb ik gedaan, ik heb het ove nike roshe run r de behandeling en het huwelijk heeft gevoelens, ik heb veel van kunst als resultaat.But I feel like in those words I apologies, that I’m talking about feeling just to mask the fact that I can’t, like everyone else at the table, talk about work.At night, I sleep for over 12 hours, dreaming about abortions, and hospitals and pets I didn’t want and a lot of those things, and I wake up in such a foul mood, looking at my watch, it’s over 3:00 PM, which makes me feel even worst.I did so much stuff this week, I went figure drawing 3 times, I wrote a blog entry, I was working on a website, learning the program slowly from the book, I went to an exhibition opening I had a piece in, I wrote 2 letters, cooked a bunch of meals, finished a sketchbook drawing and started a new one, finished an audio book, found my way to a friend’s apartment on my own and realize I’m no longer scared about getting lost in New York and yet I feel like such a slacker, like I haven’t done anything.”Get a life, get a life, get a life” Some evil part of my brain is telling me, and I remind myself that a while ago, someone cOmmented op mijn blog, ik dacht dat ik een aanzienlijk bedrag, is het leven, die vaak als mensen zeggen “leven” betekent “een goedbetaalde baan, je hebt geen tijd om zoveel kwaad”, en dan mijn deel opnieuw beginnen “op zoek na nike roshe run ar werk, op zoek naar werk zoeken een baan, ik herinnerde me… En ik heb een baan, ik ben een kunstenaar, deze afgelopen maand zeer productief zijn, heb ik meer in de kunst van het mogelijke is en ik een deel van mijn leven, dan verandert het ritme weer zeggen” geld, geld. “Ik kan het daar niet mee eens. Ik laat het werken voor bijna vijf maanden geleden naar New Y nike roshe run ork, ik ben hier al de afgelopen 4