nike roshe run De familie voor de behandeling

De familie voor de behandeling van jonge huid

Heb je je ooit afgevraagd of er een andere manier om je huid jong je huid niet alle kosten een fortuin van de anti – Cosmetische producten in de reclame, vandaag?Oh, het is, in je keuken.Veel van efficiënte, veilige en goedkope familie voor de behandeling van jonge huid, kan je meestal van ingrediënten in je keuken.De volgende is een kleine familie rechtsmiddelen, kun je de jonge huid.

Honing en amandel scrubs.Deze gezichtsscrub voor het verwijderen van de olie – en de dood van de cellen in de huid is zeer goed.Een beetje honing amandel en gemengd met elkaar en doen een deeg.Zalf op je huid massage met warme handdoek, dan wassen met koud water.

Maïszetmeel.Maïszetmeel uitgeputte olie – patch.Het mengen van 1 3 eetlepels water nat zetmeel in de pasta.In je gezicht wrijven, laat nike roshe run doen, dan wassen met warm water.Gebruik het iedere dag een keer een optimaal resultaat te verkrijgen.

Azijn (biologische).Er zijn twee manieren om de huid kan met grote azijn.De eerste is het gebruik van externe huidaandoeningen.In de azijn en een make – up voor katoen in een katoenen laten doen, vijf tot tien minuten.Daarna afspoelen met koud water.Voorzichtig met het gebruik van azijn in je huid, omdat sommigen op hun huid allergische reactie van de zuur.Als het gebruik van azijn direct op je huid is te sterk, met water verdund dan vier deel azijn.

Het gebruik van azijn als de huid van de rechtsmiddelen van jonge gezinnen is de biologische appels azijn drinken 2 theelepels van 16 liter water per dag in het in de tweede.Ook bij het gebruik van azijn, wees voorzichtig, als een persoon had een nare reactie, in de azijn zuur.

Aloë Vera.Open een aloë plant (je in je keuken brandt, er is iemand die je niet???????)Op je huid, schraap de gel.Laat doen en dan weg te wassen.

Vitamine E. Een vitamine E of tarwekiemolie, direct op de huid glad.Vitamine E is gezegd, kan een vertraging van de rijping en tarwekiemolie ter bevordering van de elasticiteit van de huid.

Komkommer.Vermoeide ogen, komkommers tablet in de ogen.Komkommer SAP doeltreffend bleken ook de leeftijd.Een lepel komkommer SAP en 2 eetlepels water te verenigen, en de toepassing van nike roshe run het aan het getroffen gebied, twee keer per dag.

Lemon.Met het oog op de vermindering van de citroen met leeftijd, rechtstreeks op de huid.

Het eiwit.Het slaan van een eiwit tot en met blaarvorming en stijf.Met een zachte borstel of weefsel rond, binnen en buiten de regio in de ogen en jukbeen.10 minuten weg.Pak het masker met koud water verstuiven van water waar de katoenen ba nike roshe run l of een washandje verwijderd.Dit werk is voor de vermindering van de kraaienpootjes.

Groen of zwart.Voor de ogen waren opgezwollen, steile twee zakken van 4 5 minuten hete thee.Cool, tot de zak lekker warm.Ga liggen, doe je ogen dicht, pak de zak in elk oog en vervolgens met een zachte doek.

Fruit en yoghurt.Als een gerimpelde masker, met 1 lepel honing en 1 / 2 een rijpe banaan yoghurt een betere film.

Watermeloen.Dit is een grote natuurlijke Reiniger, vermalen en de vlek op de huid.Je kan het jezelf of je kan het mengsel naar je favoriete fruit yoghurt.

Meer dan alleen maar een korte lijst van snelle, goedkope en doeltreffende familie van de jonge huid, kan je iets kan worden gevo nike roshe run nden in de keuken.Geen nieuwe dingen, je moet je gezicht (of met de interne), om te zien of je zal wat onaangename reacties van de behandeling.