nike roshe run De fiets.Een fiets: DIY ma

De fiets.

Een fiets: DIY mandjes. Hier is mijn fiets voor mijn reis met mandjes.Het materiaal is polyester doek.Ik gebruikte tech nike roshe run nologie, heb ik geleerd dat de installatie van het mechanisme en andere gebieden.De beelden van de bodem door aura Rod en naar de haak die spanning.Omdat ik niet in de “L” en een “L”, dus in de depressie is een beetje klein.Ze is erg mooi.Een beetje regen, alles laat doen.Ik heb een keer niet in het verleden ruw spelen. Ik heb me altijd afgevraagd hoe het zou zijn als ik materiaal bedekt.Ik denk dat dit een perfecte projecten, experimenten met iets.Dit is heel nike roshe run vervelend, maar de moeilijke dingen.Ik gebruik de nike roshe run hellingshoek van de bodem van de gewrichten en als verf.Ik vaak op de bodem en van de kant van de met een borstel.Dan gebruik ik spray de hele zak.Ik heb in de jas, tot ik op mijn werk het licht uit, als ik niets kan het daglicht zien.Moet ongeveer 1 kan elke van de twee mandjes.Wees voorzichtig, zelfs als deze buiten het werk, wat een masker nodig.In de etikettering zeggen uil.Ik zie dit bedrijf, alsof ze uit de fles is gewijd aan de recycling in het weefsel.Ik heb $4 of 5 $voor het dubbele.Ik wist niet dat je van de foto ‘s om een idee nike roshe run te krijgen van de foto’ s op de fiets.Ik wil die ik zoek kleine zakjes.Ik heb liever dat ze een beetje, maar deze zijn als een van de in het herstel zich, en dit is wat ik gebruik.De voorkant is beschadigd.