nike roshe run De opkomst van de daklozen in

De opkomst van de daklozen in Brighton en de liefde van het ARGUS –

Hij zei: “we zien de diensten van de daklozen en de vrijwillige sector steeds meer onder druk, maar helaas, dit alles met betrekking tot de behandeling van dit probleem, is niet zo rijk.

Eerder dit jaar van de daklozen, St. Patrick, permanente basis gesloten, beroofd van de nacht.

In het grootste deel van de winter, zeven kerken al in bed, maar ze zijn bezorgd dat, met de daklozen en de groei van de armoede, de dienstensector steeds belangrijker wordt.

Julian Haddow, die liep het project van de daklozen – liefdadigheid van het hek, zegt dat hij van mening is dat de Commissie op vrijdag hebben onderschat.

Hij zei: “op maandag en dinsdag, we slapen met een grof 61 personen samen te werken.”

James Crane, het Bureau voor de huisvesting van het ARGUS – team, zeggen dat de resultaten “foto ‘s”.

Dit jaar voor de eerste keer in Eastbourne en Hastings tellen voor de registratie van de meest nauwkeurige gegevens, om ervoor te zorgen dat er geen een is dubbel tellen op dezelfde avond.

Strikt volgens de criteria die de graaf moet zitten, of in het onder het bed, zoals de straat op openbare plaatsen of op de deur, nike roshe run niet geschikt voor het leven.

Niemand in de kamer, huisvesting of gaan we hier niet van de lijst.

En dit is de enige tijd van het jaar, geen steun of met de dak nike roshe run lozen, en zelfs van de tijd zal ze wakker worden.

James zegt: “dit is een momentopname.Dat we niet alle mannen zijn daar.Overal is onmogelijk. ”

In de natte avond, zoals de donderdag en de meedogenloze wind, regen, we hopen dat iemand zoekt onderdak.

Het grootste deel van het team van de stad uit de havens langs de kust naar de lounge van Babylon, en de meeste park in de stad en op straat.

Ons team is van James, Sussex politie PCSO Chris Wareham, gespecialiseerd in die met daklozen werken, en commissaris Olli Sykes, in een groep, wordt momenteel onderzocht in de steden daklozen.

We zijn geleid, Bernie, Callanan, Brighton dwarsliggers teams werken meestal van vroeg in de ochtend van werkers, in h nike roshe run et centrum van de stad en beginnen we de route.

Hij vertelde me, dat vaak brengt mensen in Brighton in de rijke werk van de mythe.Na een paar weken, zei hij, nog steeds in de werkloosheid en sparen, vonden ze op straat.

Na een zoektocht door de struiken plaats, en ik hoop dat niemand gedwongen slapen in zo ‘n verschrikkelijke weer, en we kijken rond, een van de parkeerplaats, in handen van de trap.

Mensen ontmoeten voor de eerste keer een jong stel, kunnen in hun late tienerjaren, zat ik in mijn slaapzak in een drukke straat van de Brighton een verlaten gebouw aan de deur.

James zei dat ze bekend is het team, en is daar ergens slapen ‘s nachts.Maar om een of andere reden, ze terug in bed ruw.

Het team niet stoppen met ze te praten, Bernie. Hallo, we blijven op onze route.

Zo te zien een jong stel op straat is een schok.De ondersteuning van netwerken van familie en vrienden?Opeens voelde ik me heel erg gelukkig.

Als we in de stad vinden we een lijst van mensen op de weg.Een man slaapt in een kerkhof.De andere drie mensen zitten in de deur.

De derde man alleen in de stad na 2 weken.Hij weet niet dat op de eerste dag van de beroemde centrum van Brighton Housing Trust is het een verrassing.

De eer nike roshe run ste mensen kan helpen te slapen op straat of wie is niet veilig van de straat, die meervoudige diensten.

Sommigen van ons hebben al weet het.Hij zei dat we niet dichter bij een man met z ‘n hond gromt, op het spoor van de dieren, de bescherming van de meester.

Een andere man ontdekt dat hij een rustige plek, verstopt in de straat, naar een stereo, zit in z ‘n zak.

Een schril contrast, Vicky, Skinner, 29 en 50, Bill, peyton, zitten in een stad van de drukste straten, vergezeld van een collie, vicki redden uit de doos.

Ze vertelde me dat ze heeft gekozen voor de poort van de stoep, want het is voorzien van voldoende, voor hun regen en er voldoende ruimte voor de man en de hond.

Deze twee mannen en een avond thuis mensen praten, ze is op weg naar huis.Sommige mensen die sigaretten.Een man heeft een deel van de warmte chip, dat twee mensen droegen jassen gewikkeld, ook een slaapzak.