nike roshe run De samenstelling van een karpe

De samenstelling van een karper.

Maak je eigen geheime meerval of de aas is spannend en interessant.Het kan je alleen maar over je gedroomd.

Maar veel vissers tegen hun lokaas.Helaas, ze op te geven, voordat ze zelfs beginnen.Dit is omdat iemand geeft de verkeerde indruk, het is ingewikkeld. Dit is de enige expert visser, als het tegendeel is waar.

In feite, als je een goede zelfgemaakte aas, je kan je dan de rest van de vissers van de niveaus van ervaring meer vis.Nu kan nike roshe run je meer leren, sneller, omdat je de verbetering van te versnellen, je snel een “deskundigen”.

De vissers worden vaak gedoemd tot een leven van miste veel buitengewone ervaring op te vangen en piek vissen, omdat ze alleen winkel aas al weet om vis te vangen.Ze waren niet voldoende op de hoogte van de belangrijkste voordelen van het aas is nog steeds niet wordt gebruikt, maar nog niet in de meeste grote vis het meeste gebruiken.

Met behulp van een winkel… Is net als in een wedstrijd, je kan de beste resultaten, wanneer zij worden gebruikt voor de eerste keer in de vis in het water niet denken aan de risico ‘s.

Ze zijn voor succesvolle resultaten en opnieuw worden gebruikt, zijn normen, alleen de meest getalenteerde vissers nog steeds tot goed om ze te pakken, zullen ze weer verloren, door een nieuwe, verschillende concurrentievoordelen.

Ook de bijzondere vreugde en tevredenheid, de beste vis nike roshe run of vis vangst van de individuele vis in een aas, je persoonlijk en een eigen ontwerp.Dit is een speciaal moment in je persoonlijke dossiers, met name in de visserij in de herinnering, dit is een zeer speciale gelegenheid.

De productie en de gemengde deeg, aas en boilies:

(een meer ervaren vissers meer gedistingeerd de informatie, dus onthoud dit!

Laat iedereen gemakkelijker maken, laten we beginnen met een “gestandaardiseerd begonnen maatregelen”.Vaak is de meest droge meel, voeding en grond stoffen samen en vormen een droog poeder mengsel.Dan kan je het water toe te voegen aan de eieren of de poen aas aas, pasta, of de zogenaamde “boilie aas.

Een aas is een van de meest voorkomende kleine ronde bal deeg aas, eieren, met inbegrip van.Als deze het aas van kokend water in een tot twee minuten en dan hard verzet tegen de huid in elke afleiding, het helpt hen langer aan de haak, deskundigen of in de haren.

Dit is een korte route (verbonden aan nike roshe run je haak) misschien een halve centimeter lang.Een boilie aas in de ring, met behulp van een speciale voeding naald.Met een kleine pauze van rubber of kunststof worden geplaatst in een goede positie.Het lokaas doeltreffend op dit meer dan 24 uur in het water, als het nodig is.

Een typisch voorbeeld van de droge ingrediënten van een “gemengde”, gewoonlijk verdeeld in 1 pond en 16 liter.(ongeveer 500 g.), dus je kan door een lijst op te stellen van de samenstelling van het ontwerp van de individuele gram in het aas.Je kunt met je vissen, schaal – en een plastic zak om je te helpen dit te doen!

Zou je liever kg, omdat je “gewicht”, als je te veel afleiding.Welk soort, dat alles is makkelijk, omdat je altijd weet hoeveel water, of eieren of de werkelijke samenstelling, je hebt je mix.

Dit is belangrijk met het oog op de notities van elk bestanddeel van een op basis van de aas en je gemengd gebruik.Ook het aantrekken van een vloeistof de smaak, het aantal eieren ook gebruikt wordt, want dit zal redden van je hoofd te krabben, en onnodige fout.Het is de sleutel tot het succes van de gedetailleerde gegevens, zodat alles makkelijk.

Een eenvoudige maar doeltreffende beginners “gemengd”, bijvoorbeeld, zijn als volgt:

De zalm of forel deeltjes van 6 gram of vismeel.

5 gram meel van tarwe en rijst.

5 gram sojabonen nike roshe run (of meel van zachte tarwe).

Ten eerste heb je droge ingrediënten in een grote plastic zakken, is het misschien sneller en gemakkelijker van verwarring of 6 tot 10 kilo poeder een keer.(3 tot 5 kg).Blaas wat lucht in de zak, heeft de top aan de veiligheid.Schud de inhoud goed, totdat het poeder – en grondig gemengd, het mengsel is een uniforme kleur.

Je kunt 1 kilo of 1 kg poeder, bekend als een gewicht, en zal deze in een verzegelde verpakking van de afzonderlijke, voor de toekomst.Een 1 kilo poeder, bekend als een container, zet het in een container, dat is een goed idee.

Dit betekent dat, vanaf nu, elke keer als je als lokaas, kun je snel in te vullen, en een nieuwe basis kan worden gemengd met, je weet dat je het zal ongeveer 1 pond gedroogd mengsel van je, te beginnen met de aanvullende