nike roshe run De sonde schild zakken Hawaï b

De sonde schild zakken Hawaï binnenlandse veiligheid

Honolulu (AP) een onderzoek van de ambtenaren, Honolulu International Airport niet geselecteerd een tas controleren, veiligheid van het vervoer van explosieven, dat als het toezichthoudend personeel beter aan gedaan, toezichthoudende personeel, wat er kan gebeuren.

Het kantoor van de inspecteur – generaal van het Ministerie van binnenlandse veiligheid van de Verenigde Staten die op dinsdag, volgens een enquête van vier jaar geleden in de lobby van de luchthaven van gebeurtenissen kan zijn als er voldoende personeel en uitrusting voor controle van de woorden voorkomen k nike roshe run unnen worden.

Verslag over het voorstel voor de bagage, tsa bevoegde en manager duidelijk moet zijn eigen verantwoordelijkheden beschreven.Het zei, TSA om ervoor te zorgen dat de bevoegde en manager zijn getraind de taak ervoor te zorgen dat de door de voor de voltooiing van de screening.

Onderzoekers zeggen dat de Verenigde Staten niet weet hoeveel zakken niet met hal 4, de behandeling van de meeste internationale reizigers in Azië, de Stille Oceaan, Canada, 2010.In de twee de Honolulu werknemers zei dat de ambtenaren die de duizenden zakken niet door passende inspecties of controles op de sporen van explosieven, de veiligheid van de mislukking.

Vorig jaar ontslagen of geschorst, tsa tientallen werknemers zelf, na een onderzoek van de maatregelen met de grootste in de geschiedenis van het personeel van de instellingen van de Unie.Vertegenwoordiger.John L. Mica, R en R Jason Chaffetz, Florida, Utah, te onderzoeken waarom de TSA beveiliging “helemaal niet verantwoordelijk is.

De 50 bladzijden van het verslag, dat op 27 september TSA evaluatie en ontwikkeling van een gedecentraliseerde, bagage en niet met eenparigheid van stemmen het proces, en dat kan problemen veroorzaken.

Bovendien zei dat de zetel van het beheer en de Honolulu niet TSA personeel en meer efficiënte apparatuur die nodig is voor d nike roshe run e screening.

Zoals het verslag zegt dat het beheer van de beveiliging van TSA met screening zal zakken naar een ander district 500 meter van de machine, omdat ze niet genoeg.De agenten hebben een tas op de kar, zet de auto uit de menigte mobiele, de zak neer, en zet je bagage terug, en zet je bagage terug naar daar, om ze te halen.

Op dinsdag in een verklaring van de recente herziening van de verantwoordelijkheden voor h nike roshe run et nike roshe run vernieuwen van de TSA bagage bevoegde en manager.

Greenwald details onthullen hun dag snowden is NSA informanten moederdag vieren en het behoud van de familie van de lezers van Ann Curry Yahoo padvinder hulp na de tv – journalist in huis blijven. Bringbackourgirls campagne ter ondersteuning van de schade die de democraten in Benghazi hoorzittingen moeilijke reis 4000 km van de zoon van de groei naar z ‘n moeder vertellen dat hij en z’ n vrouw is naar een nieuwe foto ‘s van Google als “bevroren” de verplaatsing van het in een horror film is “firenado set web van die foto’ s van Nigeriaanse crisis bijna perfect bringbackourgirls Nigeria: gevaarlijke missie van de bestrijding van het terrorisme