nike roshe run De uitwisseling van de familie

De uitwisseling van de familie…

Lijkt het erop dat de meeste mensen kochten veel apparatuur, en begon met de winning van 5 liter, kit.De redenering achter lijkt te zijn, kit is makkelijker, minder tijd besteden om de (en er minder kans om fouten), en de meeste recepten van de kalibratie 5 liter.

Maar, ik heb gelezen dat het volledig kan… Een beetje.Voor mij, het is goedkoper, ik heb een grote pot of propaan in de brander, mag ik wijn of appelsap gisting), als ik zou doen wat ik niet van bier slecht twee gevallen.En ik kan proberen meer verschillende dingen (omdat een liter gisting van kleinere, minder dure).

Het klinkt niet de eerste controleerbare bier, of er goede redenen zijn om uit te leggen waarom iedereen lijkt te beginnen met 100 dollar en vijf liter van de winning van apparatuur, kit?

Maar onthoud, er is niets magisch ongeveer 5 liter.Natuurlijk, je krijgt 2 flessen bi nike roshe run er terug, maar je kunt geen 5 liter in de formule 5 liter methode gemakkelijk alle ingrediënten in 1.

Dan stel ik voor dat je je voeten nat, met een 1 liter voor granen en de winning van de partij.Dit is veel sneller en gemakkelijker d nike roshe run an de tweejaarlijkse, het zal proberen aan de uitstekende manier.Op deze schaal, de winning en het verschil tussen de kosten van graan tussen zeer laag is (herinneren: 1 kilo graan er minder suiker van meer dan 1 kg extract).Als je bier, BiAb gewoon een zak bent, kun je je begint in de tweede tranche.

Het kopen van een 8 liter van de ketel.Dit zal je wel af en toe een van de partijen van de 5 liter, vind je het recept, en als je er klaar voor bent, heb je het, het is nog steeds de grote 2 liter (niet voor 1, hoewel het te breed).Dit is het meest dure dingen, je moet krijg nike roshe run en.

Koop je de grootste, sterkste – tas kan vinden.Ik hou van Austin – maar ook met de vele andere.1 grote zak genoeg 15 kilo graan dus zou het je 2 liter of 5 liter. De werkzaamheden van de partij.

Een beetje ijs borst.Dit is mijn amendement – ik de routine.Ben ik nog steeds het graan in de zak, maar ik ben in een beetje ijs borst, omdat het om een volledig uur warmte.Die hoge werken het beste is voor kleine hoeveelheden, goed, er is een algemene, zet je de pot.Heb je misschien wat het is.

Je moet wat de gisting.Toegang tot 1 liter fles, de beste methode is in je plaatselijke kruidenier fruit te kopen.Ik kan in het algemeen worden in een glazen pot 9 dollar per liter.Een 1 liter bier… Zes dollar.Je moet drie 2.(een derde situatie is dat je teveel of wil gisting aantal)

Wil je ook een automatische procedure, Hopper, agitatie, 3 tabletten de luchtsluis en stop (6,5 liter tank afmetingen geschikt is voor degenen die, als ik me goed herinner.En dan 1 of 2 liter / 20 liter frisdrank fles, zodat de grote goedkope goederen in flessen.Al deze projecten hebben een omvang van de partij.

Dit klinkt als een punt van apparatuur, maar daar heb je misschien wat, is het heel goedkoop, laat ze allemaal.

3 liter water gekookt, in een oven met een uur, je moet gebruiken.Hoeveel heb je verloren?Ik moet drie liter water verkregen is 1,8 liter bier na het koken.

Je hebt een maatstaf voor de beoordeling van de bloemen je bier?In zo ‘n klein bedrag van de informatie over het beheer van de nike roshe run maatregelen voor, die een nog grotere verschillen.

1 liter van de partij is moeilijk om dezelfde hoeveelheid water aan de kook.Hoe fel je koken maakt een nog grotere verschillen zijn zo een paar wort.Dit is mijn aanleiding tot de grootste oorzaak van 2 liter.

In een zak… Volledig kan de controle in de eerste tijd Brewer.Het is heel eenvoudig, als je al een kleine hoeveelheid apparatuur, dat is perfect.

Ik begon met een 5 liter te pakken, dan wil weten waarom, als ik in een zak aan.

Er zijn een paar dingen, kijk, want in mijn ervaring, als dit aantal te klein is, wordt het moeilijk te controleren.

Weet je nog, in de wijnbouw van grote hoeveelheden water verloren.Het verdampt in koken, door deeltjes, en door de coagulatie (gisting op springen en gist in stukken).Om een of andere reden, deze verliezen, met name de verdamping van kleine brouwerijen, lijkt overdreven.

Om een einde te maken aan een 1 liter bier, misschien moet je 1,5 of meer beginnen.Ik heb geprobeerd een 3 liter van de partij (0,8 liter), maar de flessen 1.Als je tegen de kokende energie te uitbundig, dat zou moeten helpen.

Trouwens, de kleine verschillen in de samenstelling van het aantal veel meer invloed dan ze in een meer bier in de smaak.

Met een speciaal recept, of bier en een succesvolle bier, je moet iets heel nauwkeurig de diploma – uitreiking.1 liter kit, gebruik te maken van alle noodzakelijke apparatuur