nike roshe run De waarde van het gezinDe

De waarde van het gezin

De eigenaar van het Huis is goed nieuws, maar voor de eerste keer de kopers, de toegang tot de markt wordt steeds moeilijker.

De onderzoekers van de RP Data-Rismark blijkt dat de prijzen van Sydney de meest recente gegevens blijkt dat in de twaalf maanden tot eind oktober van 11,6% gestegen.Melbourne niet ver achterblijft bij de stijging van de prijzen van 7,8%, in oktober van dit jaar.Perth gestegen van 6,9% 3,4% stijging van huizen, Brisbane.

Aan de andere kant van de schaal, Hobart daalden de prijzen met 0,7%, een daling van 0,1%, terwijl de prijzen van Darwin in Adelaide alleen een stijging van 1,9%, in dezelfde periode.

In het hele land, de gemiddelde waarde van het kapitaal van de familie is de stad 511000 dollar.Sydney is de mediaan van maximaal 610000 dollar.

De eerste kopers te sparen voor een fatsoenlijke deposito ‘s, het is altijd een uitdaging, hoewel dit in de snel stijgende zal moeilijker worden.Een beginneling zou de aankoop van leningen door de kredietverstrekker de hypotheekverzekering retaildeposito ‘s zijn een oplossing te vinden (index).

Als je de waarde van de deposito ‘s van de waarde van de goederen die de toepassing van de 20% of minder).In de praktijk, dat betrekking heeft op de betaling van de premie en de kosten kan een verrassend hoog.Als een handleiding voor de aankoop van 400.000 dollar, voor de eerste keer de activa en 10% van de deposito ‘s van 40.000 dollar, geconfronteerd kunnen worden met een premie van ongeveer $6300).5% van de deposito ‘s van onroerend goed kopen ook $20.000, zie lmi ongeveer 12600 dollar kosten.

Laat de eerste kopers, veel leningen (leningen toe te voegen aan hun premie.Hier is je maandelijkse terugbetaling hoger zullen zijn, maar ook de kosten van de rente op lange termijn.

In de staart van de pijn toe te voegen, de bescherming van de kredi nike roshe run etgever op leningen (eigenaar blijven.De kredietnemer heeft geen directe bescherming).

Kijk, dit is het logisch dat de besparingen meer betalen dan vandaag de tijd (deposito ‘s en de prijzen stijgen, de verdere beter te begrijpen.Het probleem is, dat een van de belangr nike roshe run ijkste problemen thuis, dat is om m nike roshe run et u en de terugbetaling van de lening in de toekomst zelfs als de rente stijgt, en het leven, in sommige gevallen, zullen ze.

Ik denk dat er twee factoren, moet aan de alarmbel, de eerste kopers willen kopen van een kleine deposito ‘s.

In de eerste plaats de reserve, Australië, gouverneur van de Bank van onlangs de groei van de leningen voor huisvesting en zei, “verstrekte en opgenomen leningen zijn goed, toen hij z ‘n geld bij de vaststelling van de officiële tarieven zijn, zou ik geneigd zijn om te luisteren.

Bovendien, een recente enquête blijkt dat in de afgelopen twee jaar, makelaars hypotheek groep kiest voor onderzoek blijkt dat in de afgelopen twee jaar de helft van de mensen die worden beschouwd als onder druk in de hypotheek.Dit betekent dat meer dan hun besteedbaar inkomen zal de hypotheek van 30%.

Voor de eerste keer de kopers, het belangrijkste is om zorgvuldig na te denken over je keuzes.Op veel plaatsen is, de prijzen zijn gestegen, maar de rente op nike roshe run een historisch dieptepunt, ze zal niet eeuwig blijven op dit niveau.Ik ben een groot voorstander van de waarde van de in de familie hebben, maar niet als het uit je worstelt met de hypotheek, je kunt echt niet veroorloven.Lees het verhaal