nike roshe run Een verborgen wapenAan de

Een verborgen wapen

Aan de buitenkant, Donna Jones en mark de hutt van de regio ‘s van het Huis ziet er h nike roshe run eel netjes, is heel normaal.

Maar de politie aanwijzingen gevonden dat mes uit zes, met inbegrip van een kapmes, twee rode vlekken die tapijten, muren en beschadigd.

Ze vonden een badkamer boven de deur en de deur naar een andere merken met een rode vlekken, in een patroon, lijkt een lichte en afzonderlijk en het merken van de handen.

Zullen we zeggen, wordt over die sporen van sergeant Jones, Stephen, forensische personeel van de dag op een niveau dat getuigen in de moordzaak op woensdag.

Kijk wat de doorbraak in de deur open en het gebruik van gereedschap.Als iemand geprobeerd om het te openen, dit is een van de typische kenmerken van de deur.De kroon, de hutt, 36, die misbruik van z ‘n vrouw op lange termijn, als hij haar niet bellen met kokend water medische hulp van 11 dagen is ze dood.

Als hij zegt dat op 6 december 2009 het verslag van 11 september Jones is d nike roshe run ood, ze is meer dan een derde van haar lichaam, twee zwarte ogen, gebroken neus, de oude en recente breuk in de afgelopen 30 kogels en wapens in haar lichaam.

Toen de politie vond een portemonnee, en ze denken dat die Jones, vonden ze een datum van ontvangst voor 24 november van het project, met inbegrip van worstjes.

Hij vertelde de politie dat hij per ongeluk verbrand z ‘n vrouw de avond tijdens het ete nike roshe run n, koken, toen hij op de pot boos vechten, niet op de hoogte van haar eigen kleine achter de keuken.

Jones z ‘n verzoek afgewezen, wie zei dat het naar het ziekenhuis, is dood gevonden in de kelder van een tijdelijk bed, onder de matras.

Een van de mensen ernstig verbrand worden ze met een zak.Ze is in de plaats waar een luchtverfrisser raam open en koud in de winter.

Deskundigen hebben bevestigd dat de infectie, Jones vermoorden zal er een onmiskenbaar en onaangename geur.

De identiteit van de regering voor haar werk, Jones, waar de collega ‘s van plan met haar over dat ze misbruik is de hutt gevonden in stukken gesneden.

Het proces is donderdag.

Aan de buitenkant, Donna Jones en mark de hutt van de regio ‘s van het Huis ziet er heel netjes, is heel normaal.

Maar de politie aanwijzingen gevonden dat m nike roshe run es uit zes, met inbegrip van een kapmes, twee rode vlekken die tapijten, muren en beschadigd.

Ze vonden een badkamer boven de deur en de deur naar een andere merken met een rode vlekken, in een patroon, lijkt een lichte en afzonderlijk en het merken van de handen.