nike roshe run Een zwerver die normaal gedrag

Een zwerver die normaal gedrag van Toronto behandelen.

Het is een rustige, bescheiden Jeff zat op de stoep, zwaaiend met een boek, een beetje achter op z ‘n kop hoed betekent dat de wijzigingen van de mensen, die hun aandacht.

“Hij is niet agressief hem smeken.We zeggen “Goedemorgen”, nike roshe run “hallo”, mensen zien hem, om ze te laten beslissen of ze hulp nodig “, Andrew zegt dat Mason, die, samen met twee vrienden, en Andrew met Jeff, een volle maaltijd voor hem kocht nieuwe kleren, breng hem naar de kapper.

Deze drie mannen in hun dag foto ‘s van een laffe, zachte 40 – jarige man, hij in 2000 en later in de strijd, hun ouders in de straat en gewond, depressie en drugs.

De daaruit voortvloeiende YouTube video is een nieuw fenomeen bekend als de “raknominations” (de willekeurige daden van liefde is vriendelijk, korte) video ‘s doen goede dingen. “Na het lezen van deze neknominations online over schade aan de kinderen van de DOM, ze doen als ik denk,” met lokale zei, 30.

“We willen doen in plaats van de werkelijke verspreiding van vreugde en geluk,” Pittman, 37, van Oshawa.
nike roshe run

Veel geluk, met inbegrip van dubbele boodschappen voor Jeff, ze kocht nieuwe kleren, met inbegrip van sokken en twee trui, jeans, Broek, riem en het koppel.Ten tweede is de burger king, Jeff aan z ‘n favoriete eten: kip sandwich (ze biedt hem een biefstuk, maar de BK is z’ n eerste bestemming).Tot slot, ze naar de terminal van de kapper, knippen en scheren.

Aan het einde van de dag, als we hem terug naar z ‘n thuis, de meeste mensen denken dat de slaapzak, breekt echt mijn hart, ” geboren en getogen, 28.”Hij is met z ‘n ogen. ”

“We zijn tranen in zijn ogen en zei:” veranderen “.Hij en zijn we samen, hij nooit gevraagd om één ding. ”

“Behalve goed terug naar ons en zei:” .

Ongeveer een maand geleden, en ze liet Jeff in Victoria Street, in z ‘n huis bellen.

zeggen wie de video gezien een verslag dat, Jeff is er niet.Hij wil dat dit is omdat Jeff om hem in de regering van woningen of andere vormen van huisvesting.

Hij zei: “onze doelstelling is om hem terug te gaan, en kijken wat we kunnen doen om hem te helpen om op te staan.

“De tragedie op mensen op verschillende manieren, en verlies je papa en mama is groot, maar hij heeft hem in een neerwaartse nike roshe run spiraal,” zei . “Jeff, hij zei dat hij aan de drugs is, want dit is je ervaring moest op straat te doen, omdat het om je wakker te houden, dat je in leven houdt, zou je van een beetje plezier. ”

Behalve dat Jeff is alles in orde, drie vrienden echt wil dat de mensen beseffen hoe gemakkelijk het is, om iemand te helpen, en heeft veel invloed.

“De uitdaging aan en zei:”, “net als neknominations, waar iedereen proberen elkaar de loef af te nike roshe run steken.Als we iedereen proberen te overtreffen, zal de wereld een betere plek. ”