nike roshe run Het Huis met de opschorting va

Het Huis met de opschorting van de verkoop van alcoholhoudende dranken, tot de hoorzitting

Urbana huis winkel eigenaren vrijwillig ingestemd met de opschorting van de verkoop van alcohol voor de winkel, of de intrekking van de vergunning, de resultaten van de hoorzitting van witte wijn.

De burgemeester heeft tijdelijke noodmaatregelen, zal de witte wijn bij de winkel van vergunningen, vorige week gearresteerd in de VS zijn eigenaar en warrants voor de uitgifte van maximaal drie weken heeft als gevolg van het onderzoek.

De eigenaar van de winkel Ramzi alsaqri, 49, z ‘n broer, Jamil alsaqri, 48; en de werknemers , 27, belast met de verkoop van 5 dollar “bruine tas” bevat een glazen buis, netw nike roshe run erk van koper en aanstekers met goederen van 10 mei 11 winkels cocaïne roken.

Ramz nike roshe run i alsaqri en Mahmoud, twee champagne, beschuldigd van een misdrijf in de laatste weken, het gevolg is van de rechters en de advocaten van vrijdag.Hij is vorige week gaan zoeken en een arrestatiebevel is verdwenen.Hij op 7 augustus in de rechtszaal.

Het is als gevolg van de alsaqris in de champagne kamer, 20 juni witte wijn en de voortzetting van de hoorzitting.Ze in de winkel als burgemeester van 1509 e. Washington Street en witte wijn – prussing doen verliezen dat de commissaris het rijbewijs.Deze winkel is open, maar de drank niet mogen verkopen.

Smith staat in de prussing, wie is de stad uit, op de eerste dinsdag van de hoorzitting.

Advocaat – velden die broer ED) ingestemd met de opschorting van de verkoop van alcohol, zei dat ze de stad zou betalen als ze aangetoond dat de verkoop van witte wijn.Smith van de eerste orde dwingen dit te doen op drie verschu nike roshe run ldigd.

Smith zegt dat sinds maandag werkzaam zijn, is het passend om hem meer tijd in het kader van de herziening van de zaak.

Piraino zei dat hij ook van plan alle drie vertegenwoordigers van de criminele zaken.We verwelkomen je bijdrage van uw ideeën, standpunten en opmerkingen, maar vermijd persoonlijke aanvallen, de grove taal en haat.Wij behouden ons het recht voor het schrappen van enig commentaar op onze discretie, we voorkomen dat herhaalde de rekening van criminelen.Je moet in de eerste plaats de opmerkingen moet nike roshe run en publiceren, is een geregistreerde gebruikers en uw gebruikersnaam is ontstaan en de opmerkingen van uw posten.Geluk.