nike roshe run Op de stonehenge County.Hi

Op de stonehenge County.

Hij 6 dollar goedkope tent dunne muren in het zonnige dag, moeilijk in slaap vallen.

Ray gat van nylon, zoals de schijnwerpers drie vodden slaapzakken en oude deken om z ‘n bed.

Met uitzondering van de eerste wake up call voor donderdag, 60 jaar oude Armstrong zei dat hij niet in de zon.Dit is op z ‘n kamp in Lyon de mooiste dagen van het jaar, wat betekent dat hij niet met z’ n enkel voor de verwarming van de warmtebron propaan in z ‘n kamp voor de nacht om warm te blijven.

Hij heeft de boiler lang genoeg voor de verwarming van thee, de bescherming van de kleine propaan hem weg.

Charlie Armstrong, die woont in de Roosevelt National Forest – Lyon, kam je haar, voordat de liften naar lang Belmont.(Lewis geyer / longmont oproep)

Armstrong houdt van koffie, maar hij kwam naar buiten, en hij de maandelijkse cheque niet aan gehandicapten, dus moest hij het gebruik van de reserves thee hij blijven als back – up.

Dit zijn Armstrong op de stonehenge County daklozen worden dagelijks geconfronteerd met ups en downs.

Armstrong zei: “Ik heb altijd in het bos, het is voor mij heel goed is, omdat er geen verkeer van smaak, geen geluid, dat is zo ve nike roshe run rfrissend.Heb ik een andere keuze is ergens in het park van de daklozen.Maar ik heb een woord is dat sommige mensen dakloos, sommige mensen gaan kamperen.Ik op kamp. ”

Armstrong is een inwoner van Denver Colorado Partij mensen dakloos geworden sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw. Hij kan me niet veel herinneren, omdat z ‘n mentale ziekte misschien deel van de strijd te blokkeren, zei hij.

In de afgelopen drie jaar, Armstrong woonde in een auto huren, kamperen in het park, de hut. – er is geen elektriciteit, waterleiding en thuis geen appartement, door middel van de huisvesting van hulpprogramma ‘s.

Charlie Armstrong die hij in het kamp te schetsen.(Lewis geyer / longmont oproep)

“Ik was ernstig gewond,” zei hij.Maar ik ben een goede overlevenden, heb ik nog steeds een goede houding ten opzichte van het leven, zelfs als ik dakloos en armoede en al deze. ”

In de afgelopen twee jaar, hij is in de landen bossen kamperen.

Hij erkent dat dakloos is een optie, maar in de strijd tegen de ziekte van hem en de geest, is nog moeilijker.

Schizofrenie en ernstige depressie in Armstrong decennia, stuur hem naar de emotionele tailspins heeft uitgezet of gearresteerd, meestal uit het park – illegale kamperen.

Drugs aan het helpen.De pillen die schizofrene aanval in de baai.Marihuana heeft z ‘n neurale en z’ n emoties controleren. “Ik kan niet tegen elke dag, maar ik was getroffen door armoede en ziekte van de geest van” Armstrong zei. “Ik zit aan de drugs, zodat de last van pijn. ”

De daklozen psychische aandoeningen is 15 procent van de daklozen in 2013 een grote County tijd verliezen in de beoordeling van de kosten van huisvesting, werk, gezin op het hoogste niveau van de problemen en de oorzaken.

Armstrong zei dat hij in de loop van het onderzoek over alle uitdagingen en de bestrijding van ziekten, maar de geest is de grootste bijdrage geleverd.

Het is als een vriend, echt niet bestaan, Armstrong zei.

Hij vergeleek de schizofrenie van 2001 Russell Crowe film “beautiful mind”, “dit is niet eerlijk, maar heel goed kan worden beschreven.

Armstrong Charlie werkt in een kunst project, in de zachte stem, 25 april.(Lewis geyer / longmont oproep)

De ontmoeting met de president Armstrong heeft een levendige herinnering, maar hij zegt dat hij weet dat de vergadering is nooit gebeurd.

De laatste tijd meerdere persoonlijkheden meer subtiel.Een van hen als het drinken van Pepsi – Cola, en een andere maar niet van ch nike roshe run ocolade.Armstrong zei dat dit verschil meestal in de details, nike roshe run met name wanneer hij vaak medicijnen was.

Het verhaal kunnen zijn verschrikkelijk, maar vaak vreemd, maar er zijn veel van de voordelen van de persoonlijkheid.

“Eenzaamheid veel,” zei hij.Dit is een deel van mij, maar dat is goed, want ik heb veel persoonlijke ervaring, de dokter zei dat het een obstakel, maar ik zei het niet, het was een ervaring.

Charlie Armstrong z ‘n werk en andere nike roshe run delen van kunstenaars Mimi Farrelly en zachte stem van buiten.(Lewis geyer / longmont oproep)

Nu, Armstrong heeft hij de drugs nodig, maar het is niet altijd zo.Hij bezorgd over wat er nu gaat gebeuren, maar deze medicijnen niet beschikbaar is.