nike roshe run Sioux City, dakloze uitgeschei

Sioux City, dakloze uitgescheiden in de ontlasting van dumping

Zes daklozen over de re nike ro nike roshe run she run chten van de mens, de klachten van de Fraser Valley, beweren dat ze het slachtoffer van discriminatie, de ambtenaren van de stad… En de politie en een vermindering van het kamp van kippenmest PEPPER spray in een tent.

Eerder dit jaar heeft plaatsgevonden en twee afzonderlijke incidenten, en advocaten dj Larkin, propaganda – groep en draai de samenleving, dat wordt gebruikt voor de uitroeiing van de strategieën van de bewoners van het kamp.

Deze acties zijn in het licht van de daklozen.Hij is op dinsdag een telefonisch interview zei: “met de verplaatsing van de doelstelling, en breng ze naar de stad, of ze van overal naar hun huidige positie geven hen geen andere keuze in het kamp van de plek.

“Dit is de onevenredige gevolgen heeft voor personen met een handicap, met inbegrip van de fysieke en psychologische barrières en de verslaafde die serieus is teveel in de straat van daklozen in de mensen daar, en die van de inheemse.”

Ruimtelijke ordening, de burgemeester van Bruce bhamo excuses verspreiding van mest van het Leger des Heils ambtenaren in juli een kamp voor mensen die dakloos zijn geworden.

Een aantal mensen in de stad van de procedure wordt voorgesteld, dat hun tenten en persoonlijke bezittingen van de materiële schade aan de politie in een kamp voor mensen die dakloos zijn geworden.

Larkin zei dat de stad niet om degenen te helpen die door mest en de tent die gebeurtenissen.Ze zei dat, hoewel er een paar daklozen voorstellen werden aan de stad, maar geen geen actie tegen hen.

Barry en de oorlog tegen drugs voor de overlevenden van de propaganda – groep BC / yukon Association, twee gebeurtenissen trauma daklozen niet alleen in strijd met de geestelijke gezondheid en verslaving, maar wie is “rond, gemarteld en genade.”

Hij zei: “zwak, of die zonder de geest van betaalbaarheid van mensen, vaak zwichten voor een en dezelfde persoon, die in de plaats van kippen (mest).”Die mensen blijven in de kip (mest) website van vandaag spelen, op, man.Ze is de behandeling van de zaak, maar zo slecht. ”

Een groep van ongeveer 20 mensen in de stad leven de Jubilee tuinen van twee maanden, maar de ruimtelijke ordening, de kennisgeving van 48 uur op maandag, woensdag om het kamp verwijderd door het probleem van de veiligheid.

In de herziening van een aantal van de brandweer er schendingen van de wet op de veiligheid, met inbegrip van het gebruik van propaan Barbecue i nike roshe run n een tent als warmtebron, misdaad, drugs, en meer aandacht voor de verbetering van de temperaturen onder nul, zou dit moeten we nu actie ondernemen, voordat er iemand gewond, de burgemeester in een schriftelijke persbericht nike roshe run en op maandag.

“Wat we willen is dat een tragedie is er twee jaar geleden in Vancouver in Vancouver protesteren tegen een jonge vrouw stierf daar,” acht zeg.

Hij zei dat, als de tent op woensdag niet worden ontmanteld, de advocaat van de stad zal het bevel.

De rechten van de mens van de klacht op donderdag, maar Larkin zei dat de partijen alle mensen in de straat wonen van ten minste drie jaar van personen met een handicap, vorderingen besluit moet nu vier klachten omdat die momenteel in de Jubilee park is geschrapt en gevaarlijk.

Door de verspreiding van “eenvoudige mensen, het maakt het alleen maar gevaarlijker, zeggen ze,” Larkin.

“Als iemand in een tent met een kaars, want dat is hun enige bron, namelijk dat zij in de loop der jaren doen.Als ze in het bos is weg en niemand zal er om hen te helpen, en als er problemen zijn, is dat dan in een georganiseerde plaats, en iemand hulp nodig, iemand ergens mee helpen, is een zeer gevaarlijk. ”

Larkin zei dat het Hof voor de rechten van de mens, Columbia, nog geen klachten ontvangen.Een bijeenkomst zal plaatsvinden in de media op woensdag ochtend, lawford.