nike roshe run Yoghurt met een kip,De mee

Yoghurt met een kip,

De meerderheid van de kip op de markt, is het gebruik van vet en zout dan wat je wilt.De samenstelling van de korst meestal witte bloem, die vaak in de vriezer voor gebakken.Soms zijn ze stuk kip, maar ze zijn vaak op de plaats, de behandeling.Je kan het beter doen, het zal niet meer dan 10 minuten.Als je een dubbele partij en de bevriezing van hun, je moet verder.

1.In een grote kom, in de kruimels van maïs, peper, zout, selderij, uien, kr nike roshe run uiden en knoflook poeder van pluimvee.In een apart bord bij de yoghurt, nike roshe run honing en water.

3.Kip in het mengsel worden ondergedompeld in yoghurt, en in de broodkruimels mengsel gevonden.In één enkele laag in de koekjes, stukken en op 350 f 25 graden. 15 minuten (afhankelijk van de dikte afhankelijk).De koekjes stuk kan rechtstreeks in bevroren worden opgeslagen.Als die bevroren, met een plastic zak, en rechtstreek nike roshe run s van het bevroren: 325 tot 35 minuten, 25 tot en met de notulen.

4.Komkommer yoghurt -: en bakken, komkommer en het schrappen van de grill is, al het water (stam door kaas.).In een kleine kom, gemengde yoghurt, citroensap, zout nike roshe run en knoflook.Een komkommer.