nike roshe run Zelfgemaakte kerstcadeaus. Kin

Zelfgemaakte kerstcadeaus. Kinderen kunnen doen

Deze eenvoudige zelfgemaakte kerstcadeaus zak is perfect voor kinderen van alle leeftijden, maakt.Ze kunnen met een tas te pakken van hun gave, of ze gebruikt kunnen worden voor het behoud van hun bezoeken aan andere leden van het gezin op kerstdag ontvangen van alle geschenken.Bij het maken van deze eenvoudige kerstcadeaus zakken van materialen, het grootste deel van het materiaal kan worden gevonden in het Huis, dus het is bijna gratis.Het grote spel met de kinderen zien wie het meest voor de inrichting van de overige artikelen van hun kerstcadeaus zakken.Ik heb de beste ambachtelijke en artistieke projecten, in het Huis van gebruikte goederen te herhalen.

Om deze eenvoudige kerstcadeaus tas van je kinderen zullen moeten worden:

De eerste stap is om je bruine papieren zak boodschappen tas om vier centimeter, als zij zelf.Je bijna verdubbeld.Als je een stuk papier, schaar je kan 2 blokken, dan ze in naar binnen, extra kracht.Moet plakken ze bij, zodat ze niet los.

Nu, met je gat, sloeg een gat in de zak van een van de partijen.Dit gat is 2 centimeter, vanaf de Top van de marge en het centrum.

Nu, je lijn of akkoord, hoewel het eerste gat.Je kunt op het einde van een knoop, om het uit te glijden.Geef de band naar een tweede gat, en dan heb ik het gl nike roshe run ad.Buiten een knoop leggen, om het uit te glijden.

Nu, kinderen kunnen hun zelfgemaakte kerstcadeaus zak versieren.

Ik hou van goedkope papier ter dekking van de tas lichaam.De kinderen kunnen gebruik maken van lijm of kraanwater plakken op de gewone bruin eten zak.De stof is een goede keuze.Als je met al dat kind, dat is echt de beste manier is, aan te dringen op de grote papier of weefsel voor de verpak nike roshe run king van de tassen.

Nu, laat de kinderen die kleine snuisterijen schaar te versieren ze zelfgemaakte kerstcadeaus zakken.Ze kunnen het gebruik van het instrument van eenvoudige vorm van koekjes volgen, lijm.Ze kunnen ook die van hun werk, en ze eruit snij nike roshe run den.Het verzamelen van de tuin van de eenvoudige 3D bos takken.De rest van de bibberogen heeft uitstekende aanvulling.

Voor een mooie handgemaakte details, de kinderen in een kerst cadeau. – een kleine parels.Hout -, een lijn en een naald borduurwerk is goed.Zorg ervoor dat ze niet zo veel gaten in de zak steekt, is onstabiel.

En niet te vergeten de oude kerstkaart.Ze is vrij de foto ‘s en de grote letters en de tekst goed.

Die zilveren tinsel zal ook grote aan kerst tassen op de rand.

Dit is een eenvoudige en boeiende kerst CRAFT – projecten, het is echt laat de kinderen helpen iedereen wat geld te besparen.

Rustig basketslooking zelfgemaakte kerstcadeaus een uitstekende vakantie verstoord?De thema ‘s van Kerstmis mand mag alleen vluchten.15 in bruin papier en de bagsdon weet niet hoe om te gaan met die sta nike roshe run pel bruine papieren zak je verzameling van de winkel?Lees dit, een methode te vinden, nu kan je gebruiken!Als je ideaseven zelfgemaakte kerstcadeaus niet sluw, je kan nog steeds iets van ambachten, gewoon een cadeautje van een lijst van iedereen die er van houdt.