nike roshe run Zelfgemaakte kerstcadeaus uit

Zelfgemaakte kerstcadeaus uit de keuken.

Velen van ons willen leveren handgemaakt cadeau mand.De keuken is altijd welkom en Kerstmis Ke nike roshe run rstmis geschenk, met name huishoudens geproduceerd voedsel cadeaumanden, is een echte traktat nike roshe run ie.

Dit kan gemakkelijk worden overweldigd door de gedachte om je eigen cadeau mand, maar met een paar simpele recepten ideeën kunnen worden tot een persoonlijke en doordachte handgemaakt cadeau mand.

Een van deze recepten voor een prachtige geschenken verpakt in een plastic of verpakt met een gekleurde bogen, of een mooie fles weefsel.Met een hand op de kaart in het recept te doen en je cadeau is intact.

Vanille brood en bier

3 4 / 2 beker m nike roshe run et meel

Twee lepels suiker

2 eetlepels gist

1 theelepel zout

1 / 4 theelepel droge tijm en oregano

Een beetje droog.

In een grote kom, samen met een mix van meel, suiker, gist, zout, oregano, tijm, Dill.Dit mengsel verpakt in verzegelde containers of in de zak.Dit mengsel kan worden bewaard bij kamertemperatuur gedurende maximaal 1 maand van de temperatuur.Het zal een brood.

Het recept staat gedrukt:

Bier voor vanille.

1 kunnen bij kamertemperatuur bier

1 theelepel gesmolten boter,

Zet het bier brood gemeng nike roshe run d in een grote kom.Met een houten lepel, agitatie bij alleen in bier.Kras op de 8 “x4″ brood.

In de 375F broodrooster van 45 tot 50 minuten of tot de krokante golden.Ik sta in de pan in 5 minuten, dan verwijder de boter, met gesmolten boter borstel.Een stuk brood.